•  Forever Active Pro-B pomaže uspostaviti prirodnu bakterijsku floru crijeva, koja često stradava zahvaljujući lošim prehrambenim navikama i nepovoljnim načinom života. Ovo nehotice dovodi do smanjenja prirodnih “dobrih” bakterija u našem sustavu.

Crijevnom florom nazivamo sveukupnost bakterija koje se nalaze u tankom i debelom crijevu, a potrebne su za njihovu zdravu funkciju. Nisu sve bakterije “loše”, a većina ih je neophodna za normalno funkcioniranje probave. Te bakterije nazivamo probioticima. Crijevnu floru može oštetiti nezdrava hrana, neredovita prehrana, konzumiranje alkohola, pušenje, štetni utjecaji okoliša, utjecaj stresa itd. To rezultira značajnim padom imuniteta. Forever Active Probiotic pomaže u svladavanju neravnoteže stvorene našom prehranom i načinom života što dovodi do smanjenja količine prirodnih probiotika. Ponajprije djeluje u debelom crijevu gdje sudjeluje u procesu probavljanja hrane, pomaže u otpuštanju hranjivih tvari za apsorpciju, i pozitivno pridonosi normalnom ljudskom rastu i razvoju pomažući u održavanju uravnoteženog i zdravog organizma.

Probiotici su vrlo osjetljivi i zato Forever Active Pro-b ima ekskluzivnu, patentiranu tehnologiju kombinacije triju ovojnica unutar kapsule, koja otvara probiotike tek kad stignu u željeno odredište. Prva ovojnica se razgrađuje u želucu i tu se otpušta dio pozitivnih bakterija, druga u tankom crijevu sa istim učinkom a treća u debelom crijevu. Otpušta se jedinstven niz od šest korisnih vrsta bakterija (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus bulgaris i Lactobacillus plantarum).

Ne zahtijeva smještaj u hladnjaku, na sobnoj temperaturi je stabilan. Forever Active Pro-b savršeno djeluje zajedno s Foreverovim patentiranim Aloe Vera Gelom koji djeluje kao “prebiotik” i pruža idealnu sredinu za djelovanje probiotika.   

Smjesa kultura mikroorganizama:Bifidobacterium lactis (5,2 milijardi) 30 mg
Lactobacillus rhamnosus (1,15 milijardi) 20 mg
Lactobacillus reuteri (580 milijuna) 10 mg
Lactobacillus acidophilus (580 milijuna) 8 mg
Bifidobacterium longum (200 milijuna) 5 mg
Bifidobacteriumbifidum (290 milijuna) 5 mg

Ne sadrži kvasac, pšenicu, gluten, kukuruz, mljiječne proizvode, umjetne boje ili konzervanse.

Upute za upotrebu: Popiti jednu kapsulu dnevno s vodom 30 minuta ujutro prije doručka.

Cijena: 376,65 kn               49,99 €ura                Šifra proizvoda: 610                  Količina: 30 kom