Lycium plus – stanovnici Azije više tisuća godina koriste se plodom lycijuma i slatkog korijena Licorisa radi održavanja dobrog  zdravlja.

Na osnovu te tradicije Forever Living Products  je objedinio ove dvije biljke u jednom proizvodu.

To su biljke s možda najduljom povijesti i najbogatijom dokumentacijom među onima koje imamo u našem programu i protežu se više tisućljeća unatrag, posebno u Aziji, gdje liječnici upravo te dvije biljke preporučuju za liječenje mnogih bolesti.

LYCIUM  PLUS BARBARUM je biljka čija duga tradicija potvrđuje njezinu efikasnost, a upotrebljava se protiv starenja, za jačanje organizma, poboljšanje vida, ljepote kože. U te se svrhe Kinezi njome koriste već više tisuća godina. Uspješno su je koristili i u tretiranju opekotina, čireva, smrzotina. Čisti krv, regenerira stanice organizma iznutra prema van, popravlja oštećenja od slobodnih radikala. U današnje vrijeme koristi se i za smanjivanje nuspojava kod kemoterapije i radioterapije.

LICORIS (kineski slatki korijen) ljekovita je biljka koja se najčešće koristila u Kini, a danas je jedna od najtraženijih ljekovitih biljaka.U posljednjih nekoliko desetljeća objavljeno je više od stotinu znanstvenih radova o licorisu.

Ustanovljeno je da sadrži više od 150 kemijskih spojeva koja imaju ulogu u očuvanju optimalnog zdravstvenog stanja.

PRIMJENA: Kod svih vrsta tumora i karcinoma, svih mioma i cisti, upale bubrega, jetre, prostate, kod leukemije, trovanja lijekovima i drogama, u ginekologiji, kod alkoholne ovisnosti, za jačanje organizma, kod opekotina i smrzotina. 

Regenerira tkivo iznutra,  usporava starenje te smanjuje nuspojave kod kemoterapije i zračenja.

Licium Plus ne sadrži gluten.

Cijena: 408,07 kn                54,16 €ura                   Šifra: 072               količina: 100 kom