Sensatiable  je inovativan i jednostavan proizvod s okusom limuna koji je do sada bio dostupan samo u sklopu paketa DX4. Idealno je rješenje za prevladavanje želje za grickalicama u svakodnevnom životu.
Forever Sensatiable je tableta za žvakanje s okusom limuna koja vam pomaže pronaći slatko olakšanje u onim trenucima kada ste suočeni s iskušenjima grickanja.
Sadrži glukomanan dobiven iz slonovskog jama, zobi i proteina hidrolizata kvasca.
Također sadrži vrlo koristan med u prahu, koji je napravljen od čistog meda – nutritivno bolja alternativa tradicionalnom šećeru.

Prednosti Forever Sensatiable:
1. Svladajte želju za hranom: svojom posebnom formulacijom koja uključuje glukomanan, Forever Sensatiable pomaže smanjiti želju za grickalicama, omogućujući vam da izbjegnete nepotrebno prejedanje.
2. Prirodni sastojci: sastojci poput zobi i meda u prahu prirodno su dobiveni, što Forever Sensatiable čini nutritivno boljim izborom od tradicionalnih šećera. Konzumacijom ovih prirodnih sastojaka pobrinut ćete se za svoje tijelo.
3. Jednostavan za korištenje: Ukusne tablete mogu se uzimati po potrebi (s puno vode) i do najviše osam tableta dnevno.
Uz pomoć ovog proizvoda lakše ćete pratiti svoju dijetu i izbjeći prejedanje. Ne propustite priliku poboljšati svoje prehrambene navike i pobijediti želju za grickalicama.

Napomene:
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

 Čuvati od dohvata male djece.

Cijena: 2497,24kn                   33,08 €ura                   Šifra: 665                         Pakiranje: 64 kom.