Forever Lean  je proizvod koji se već godinama dokazuje kao vrhunski sagorjevač masti posebno na području trbuha, bokova i stražnjice. Blokator je gladi pa je proces regulacije tjelesne težine duplo lakši. Odličan je izbor ljudima koji nemaju  previše vremena vježbati a imaju problem sa viškom kilograma. Preporuka je osobama sa tvrdokornim celulitom  jer pomaže u njegovoj eliminaciji.

forever-lean-large

Lean donosi dva revolucionarna sastojka koji pomažu u smanjenju tjelesne apsorpcije kalorija iz masti i ugljikohidrata.
Prvi od tih sastojaka jedinstven je jer upija masnoće, a dobiven je iz vlakana biljke kaktusa, Opuntia cus indica, inače poznatog kao indijske smokve, meksički kaktus ili opuncija. Istraživanja su pokazala da ovaj jedinstveni vlaknasti proizvod ima vrlo visoku sposobnost vezivanja masti, u odnosu na druge vrste biljaka.

Drugi jedinstveni sastojak u Forever Lean je protein posebno izveden iz zrna biljke Phaseolus vulgaris, inače poznatog kao bijeli grah. Ovaj protein djeluje na usporavanje apsorpcije šećera u tankom crijevu, privremeno zabranjujući aktivnost enzima koji pretvara škrob u šećer. Zajedno, ova dva revolucionarna nova sastojka mogu vam pomoći da uspijete u svom traganju za dostizanje idealne težine, pomažući u blokiranju apsorpcije nekih masti i ugljikohidrata koje gutamo.

Blokira apsorpciju kalorija iz masti i ugljikohidrata.

•Krom pomaže organizmu regulaciju šećera u krvi za normalni metabolizam.

•Privremeno inhibira tjelesnu apsorpciju kalorija iz šećera.

 Način upotrebe:  1 kapsula sa vodom pola sata prije jela, maksimalno 4 kapsula na dan.

Forever Lean ne sadrži gluten .

Cijena: 355,85 kn 47,23€

Šifra: 289, količina: 60 kom