Aloe Vera harvesting

Aloe Vera je izvor našeg zdravlja. Izvor naših fenomenalnih proizvoda. Izvor našeg poslovanja. Mi se trudimo biti sigurni da vam pružimo najkvalitetniju Aloe Veru na planeti. najvažniji uvjet za to je da biljke uzgajamo na vlastitim plantažama.

Forever Living Products posjeduje Aloe Vera plantaže u sjevernom Meksiku i južnom Teksasu u Dolini Rio Grande. No, naš glavni izvor Aloe Vere dolazi sa naše oko 5000 hektara velike plantaže u Dominikanskoj Republici, koja je ujedno i najveća plantaža Aloe Vere na svijetu.

Umjesto pesticida, mi koristimo koze i ovce kako bi prirodno kontrolirali rast korova i osigurali 100% prirodno gnojivo za rast usjeva bez ugrožavanja zdravlja Aloe Vere ili okoliša.

Zapošljavamo lokalne poljoprivrednike i omogućujemo im odlične uvjete za rad. Stalan posao i plaća su često zavist ostalih gradova.
Naši poljoprivrednici s pozornošću- ručno prikupljaju listove aloe vere. Listovi su obrađeni u roku nekoliko sati, kako biste vi dobili najčišći, najsvježiji Aloe Vera Gel netaknut, sa svim svojim unutarnjim kvalitetama.

 

Za više informacija kliknite ovdje.