Forever Fiber – zaštićena mješavina 4 vrste vlakana koja osigurava 5 grama lako razgradljivih vlakana u svakom pakiranju !

Forever Fiber spada u grupu vitaminskih dodataka ishrani i kontroli tjelesne težine. Vlakna poboljšavaju probavu, daju osjećaj sitosti i mogu prevenirati prejedanje jer utječu na smanjenje želje za hranom.

Fiber osigurava pet grama brzo otapajućih vlakana kao dodatke prehrani a koja su naročito važna u programu za reguliranje tjelesne težine! Pored toga što pruža pozitivan utjecaj na funkcioniranje metabolizma, Fiber pruža značajnu korist cijelom ljudskom organizmu. Ukoliko se uzima između obroka, pomaže u smanjivanju osjećaja gladi i kalorijskog unosa. Ovo je naročito važno za  osobe koje su u programu reguliranja tjelesne težine. Fiber pomaže u održavanje normalnog nivoa šećera u krvi i usporava apsorpciju makro hranjivih sastojaka iz hrane a također pomaže i u sprječavanju osjećaja tromosti ili gubitka energije nakon jela.

Pokazalo se da vlakna daju pozitivne efekte na kardiovaskularnu funkciju u organizmu, te pomažu u održavanju imuno sustava:
1. Održavanje zdravlja debelog crijeva.
Vlaknasta prehrana može efikasno pomoći u sprječavanju hemoroida i sluznih kesica koje nastaju na stjenkama crijeva.
2. Duži životni vijek.
Nedavna studija pokazala je da oni koji konzumiraju preporučene dnevne količine vlakana imaju 22% manji rizik od umiranja, od bilo kojeg uzroka.

3. Snižavanje kolesterola.
Vlakna ometaju apsorpciju žuči pa se ona izlučuje preko debelog crijeva i rektuma.
4. Sprječavanje dijabetesa.
Vlakna pomažu u regulaciji nivoa šećera u krvi tako što usporavaju apsorpciju šećera. Mnoge studije su pokazale da vlaknasta ishrana smanjuje rizik od obolijevanja od dijabetesa tipa 2.

5. Podsticanje probave.
Vlakna omogućavaju lakšu probavu teške i masne hrane i daju stolici gustoću, ali je čine lakšom.

6. Potpomažu mršavljenje.
Ispitanici koji su u jednom istraživanju 15 minuta prije obroka pojeli jabuku unijeli su 15 posto manje kalorija od onih koji su pili sokove. Vlakna se duže razgrađuju pa je osjećaj sitosti dugotrajniji što pomaže mršavljenju.
7. Smanjuje se rizik od srčanog udara.
Kod ljudi koji unose dovoljnu količinu vlakana, krvni pritisak je niži, pa je i manji rizik od srčanih bolesti, uključujući i srčani udar.

Adekvatan unos hranjivih vlakana olakšava uklanjanje štetnih tvari iz organizma.
Za optimalno zdravlje i pravilan metabolizam, nutricionisti preporučuju svakodnevni unos 30g vlakana.
Forever
Fiber je naša vlastita mješavina četiri vrste vlakana, a nudi jednostavan način za dodavanje
vlakana u prehrani.
Dodajte u hranu, u  Aloe vera gel ili u bocu vode kada idete van!

Cijena: 229,05 kn         30,40€                Količina: 30 vrećica                      Šifra proizvoda: 464