Arctic Sea  – ispitivanja obavljena posljednjih desetljeća dokazala su da upotreba masnih kiselina daje fantastične rezultate u očuvanju zdravlja. Arctic Sea Omega je izuzetno kvalitetan dodatak prehrani a sadrži Omega 3 masne kiseline iz riba sjevernih mora, Omega 9 masne kiseline iz masline i vitamin E.

Ulje morskih riba sadrži specifične masne kiseline, koje su zbog utjecaja na snižavanje sadržaja triglicerida u krvi od presudnog značaja u slučaju arteroskleroze i kardiovaskularnih oboljenja.

U posljednjih deset godina klinička ispitivanja su potvrdila da su bolesti srca te druge bolesti rasprostranjene u razvijenim zemljama, kao što je dijabetes, visoki tlak i rak, kod Eskima i japanskih ribara znatno manje zastupljene.

Ispitivanjima Forever Living Products  grupe za prehranu, došlo je do proizvodnje izuzetno efikasnog proizvoda kao dopuna prehrani te sredstva za snižavanje sadržaja masti i triglicerida u krvi. Pročišćava krvne žile od nataloženih masnoća, vraća elastičnost, spriječava sljepljivanje krvnih pločica (stvaranje ugrušaka).
Snižava visoki krvni tlak, smanjuje kolesterol i trigliceride, pomaže kod aritmije, spriječava nastanak tromba, povećava elastičnost eritrocita, smanjuje ovapnjenje vena i krvnih žila u srcu.
Ima protuupalno djelovanje te smanjuje upale i bol.
Pomaže kod ekcema, dermatitisa, psorijaze, suhe kože, alergije, astme i autoimunih oboljenja. 
                                                       

Arctic Sea Omega 3 proizveden je iz ribljeg i maslinovog ulja u obliku kapsula od 435 mg – 120 kapsula.

EPA (eikosapentaenska kiselina) – 200 mg

DHA (dokosahaksaneska kiselina) 200 mg

Vitamin E  3%

Prirodan je i iznimno bogat izvor rafiniranog i koncentriranog ribljeg ulja iz hladnih mora, koje u prehrani nije često zastupljeno, a sadrži višestruko nezasićene prirodne masnoće. Zahvaljujući EPA (eikosapentaenskoj kiselini) i DHA (dokosahaksaneskoj kiselini) kao i maslinovom u]ju, Omega 3 masne kiseline bogato su skladište tih kiselina.

Za odrasle se preporuča uzimanje 2 kapsule tri puta dnevno uz obrok.

Klinička ispitivanja: Dokazano je da je redovito uzimanje Arctic Sea Omega  značajno za organizam, budući da stalno snižava sadržaj kolesterola i triglicerida u krvi, pri čemu pozitivno utječe na odnos lipida velike gustoće i lipida niske gustoće.

Osim kao dopuna prehrani, prvenstveno ima preventivni utjecaj u slučaju koronarnih oboljenja tj. odgovarajućih aterosklerotičnih promjena.

Primjena: Srce i krvne žile, tumori, reumatske bolesti, živčani sustav, kožne bolesti, dijabetes, imunološki sustav i ginekološki problemi.

Ne sadrži gluten, šećer, škrob, konzervanse ni umjetne boje.

Cijena: 338,60 kn       44,94 €ur   Šifra: 376          količina: 120 kom