Aloe-Berry-Nectar-265_Garlic-Thyme_1

 

Forever Aloe Berry Nectar  se može  piti uz obrok ili samostalno. Njegov izvrstan okus potpuno je prirodn poboljšan  mješavinom svježih brusnica i slatkih zrelih jabuka. S dodatkom fruktoze (prirodni voćni šećer) slatkoća je dovoljna da zadovolji i odrasle i djecu podjednako. Brusnica bogata C vitaminom ujedno je vrlo korisna za čišćenje mokraćnih putova. Posebno se preporuča osobama koje imaju poteškoća sa mokrenjem, bolesnima od gripe i općenito svima kada vladaju zaraze, kao i za sve fizički slabije osobe.

Aloe Berry Nectar sadrži sve sastojke kao i Aloe vera Gel uz dodatno blagotvorno djelovanje brusnice i jabuke. Osim odličnog djelovanja na urinarni trakt, brusnice sadrže veliku količinu vitamina C i pikogenola – snažnog antioksidansa koji je djelotvoran u očuvanju kolagena. Jabučni sok sadrži vitamine A, C, te kalij i pektin.

Preporuča se djeci (pomaže kod imuniteta) i trudnicama (loša krvna slika). U slučaju bronhijalnih oboljenja Berry Nectar uveliko ublažava kašalj i pomaže izbacivanje sekreta, snižava temperaturu, povećava energiju i  apetit.

Aloe Berry Nectar ne sadrži gluten.

Cijena. 256,22 kn  – 1l

Forever Garlic – Thyme – kapsule s bijelim lukom i majčinom dušicom, želatinastog sadržaja.

Uz dodatak majčine dušice, FLP nudi ulje češnjaka  koje je bez mirisa i štetnog učinka na sluzokožu želuca koje svježi češnjak ima. Tako da se svakodnevno njime može koristiti bez straha od neprijatnog mirisa iz usta i pečenja u želucu.

– Snažan antioksidans

– Protuupalno i dezinficirajuće djelovanje

– Antiseptik

– Antibiotski učinak

– Pomaže u očuvanju organizma od slobodnih radikala

– Pomaže pri sagorijevanju masnoća

Garlic Thyme ne sadrži gluten.

Cijena: 184,30 kn – 100 kom

Šifra:65