Forever Aloe MPD ® 2x Ultra

Forever Aloe MPD® je višenamjenski tekući koncentrirani deterdžent, idealan za pranje rublja (sve tipove odjeće), kao sredstvo za pranje podova, kupaonica, pločica i tepiha, te za ručno pranje posuđa.
Ovaj koncentrirani, ekološki tekući deterdžent, izvrstan je za uklanjanje nečistoća, odstranjivanje masnoća i mrlja bez grebanja i tragova na bilo kojoj površini.

Za razliku od mnogih drugih deterdženata, njegove anionske i neionske sastavnice formule su biorazgradive, čime se smanjuje onečišćenje okoliša i vode, što nije slučaj s drugim deterdžentima.

Višenamjenska upotreba i doziranje:
Razrijediti 30 ml u 3,78 l vode za čišćenje uređaja u domaćinstvu, podova, kupaonica, pločica, sagova, te za vanjsko i unutarnje pranje automobila.
U domaćinstvu upotrijebite nekoliko kapi koje stavite na spužvu ili kuhinjsku krpu, pa ćete tako očistiti posuđe, ukloniti mrlje s tepiha i još mnogo toga. 

Pranje rublja: za uobičajenu količinu upotrijebiti 15 mL. Za uklanjanje tvrdokornih mrlja, mala količina sredstva utrlja se direktno u mrlju i potopi se u vodu prije pranja.
Prije korištenja testirajte proizvod na unutarnjoj strani šava zbog mogućnosti promjene boje tkanine.

Ne preporuča se za upotrebu u perilicama za suđe. 

Forever Aloe MPD ® 2x Ultra ne sadrži fosfor, što ga čini sigurnim za sredinu u kojoj živimo.

Cijena: 284,28 kn                 37,73                0,946 L                      Šifra: 307