Forever Therm –  spada u grupu dodataka ishrani i kontroli tjelesne težine. Sa jedinstvenom kombinacijom ketona maline, ekstrakta zelenog čaja i zelena kave, guarane te vitamina B i C. Forever Therm predstavlja savršenu formulu koja podržava pravilno funkcioniranje metabolizma i podizanje nivoa energije. Ova revolucionarna formula spalit će svu suvišnu mast koja vam smeta.

Što rade sastojci u Thermu?

Napadaju duboke zalihe masti, brutalno sagorijevaju kalorije, daju eksplozivnu energiju, blokiraju vaš apetit, ubrzavaju metabolizam smanjuju apsorpciju masnoća, djeluju vrlo brzo, povećavaju vašu koncentraciju, utječu na razinu ‘hormona mršavljenja’ adiponektina. Therm je dizajniran  da potroši svu suvišnu mast. Osim toga dovodi vam nevjerojatnu energiju, pomoću koje ćete savladati sve prepreke.

KAKO DJELUJE ?
Zeleni čaj potiče potrošnju energije iz masti (termogeneza) i njihovu razgradnju i djeluje na način da povećava razinu energije (ekvivalent polusatnom trčanju), smanjuje apsorpciju masnoća, mobilizira masne naslage, ubrzava metabolizam, smanjuje glad i smanjuje rizike razvoja kroničnih bolesti.

Guarana povećava razinu energije i tjelesne izdržljivosti, stimulira metabolizam i djeluje kao antioksidans, savršen saveznik u borbi protiv celulita.

Zelena kava prisiljava organizam na sagorijevanje glukoze, odnosno šećera te na sagorijevanje masnoća, uglavnom u jetri, usporava oslobađanje šećera u krv.

Ketoni maline povećavaju učinak vježbanja kod aktivnih ljudi i pospješuje proces pretvorbe masnih naslaga kod onih koji se ne žele ili ne mogu kretati. Utječu i na proces čišćenja jetre koja je u našem tijelu zadužena za metabolizam masti i toksina.

Vitamini iz grupe B i C su vitamini od velikog značaja za metabolizam i za reguliranje nivoa ugljikohidrata, proteina i masti. Pošto se ovi vitamini lako gube u stanju fizičkog stresa,vrlo ih je važno nadoknaditi.

Preporučena doza: Dvije tablete dnevno, jedna ujutro a druga tijekom ručka, preporuka je da se Therm ne uzima iza 18 sati radi veće količine kofeina.

POSEBNA UPOZORENJA;Nije za osobe mlađe od 18 godina, trudnice i dojilje te osobe osjetljive na kofein. Ne preporučuje se osobama s čirom želuca i dvanaesterca, povišenim krvnim tlakom, aritmijama, hipertireoidizmom i depresijom. Količina: 30kom.

Cijena: 353,29 kn        46,89€    Šifra proizvoda: 463