Royal Jelly – sadrži 250mg 100% matične mliječi – dodatak prehrani  za kvalitetniji i duži život !

Jedan od najkompleksnijih prehrambenih proizvoda, lako se apsorbira i probavlja, bez konzervansa umjetnih boja ili okusa.
Zahvaljujući matičnoj mliječi pčela radilica, koja je iz istog legla, razvija se u maticu, utrostručuje svoju veličinu i živi 30 – 50 puta duže od te iste pčele radilice.

Matična mliječ sadrži vitamine A, C, D, E, i vitamine B-kompleksa. Također sadrži fosfor, sumpor, razne aminokiseline, vitamine, minerale, enzime i mnoge druge hranjive tvari zbog kojih je naše tijelo zdravo i u formi. Svakodnevno konzumiranje će spriječiti razne bolesti, ali i povećati ukupnu razinu energije u tijelu, izdržljivost i snagu.

Matična mliječ pomaže u pravilnom funkcioniranju jetre i enzima, može smanjiti bolove u mišićima i zglobovima, i simptome mišićne distrofije. Može popraviti oštećenja kože i spriječiti infekcije kože.
Može oštetiti stanice raka i zaustaviti njihov rast u tijelu.
Pomaže u stvaranju novih stanica i novih tkiva u tijelu.
Ima antibakterijska svojstva i sposobnost uništavanja različitih vrsta bakterija, može držati kolesterol u granicama normale i kontrolirati dijabetes. Pomaže u borbi protiv depresije i smanjuje stres.

Cijena: 407,24 kn                   514,05 €ura                  Šifra: 036             količina: 60 kom