Forever Freedom  je napitak  s okusom naranče, dodatkom fruktoze i hondroprotektiva: glucosamin sulfata (GS), chondroitin sulfata (CS) i methyl sulfonyl methana (MSM). Rješenje je za razne oblike bolesti i oštećenja zglobova, kostiju i općenito skeleta.

Glucosamin i chondroitin sulfat supstance su koje se prirodno nalaze u sastavu hrskavice. Starenjem se međutim gube i pojavljuje se mogućnost različitih degenerativnih bolesti, reumatoidnog artritisa, osteoartritisa, drugih upalnih procesa i bolova…

Oralnom nadoknadom GS i CS osigurava se ponovna izgradnja istrošene hrskavice, vraća se elastičnost i pokretljivost zglobova.

MSM je izvor organskog sumpora, djeluje protuupalno, sprječava bolesti i grčenje mišića, a iscrpljenost (tzv. upalu mišića) nakon tjelesnih napora smanjuje na 1-2 dana.

Forever Freedom vraća slobodu kretanja osobama koje pate od išijasa, lumbaga, raznih oštećenja zglobova ili kralježnice, degenerativnih promjena na zglobovima, ali u kombinaciji s Nature Min mineralnim
tabletama odlična je prevencija osteoporoze, ubrzava zarašćivanje lomova kostiju,
kidanja tetiva i mišića.

Forever Freedom osigurava uobičajeno preporučene količine glukozamin-sulfata (1500 mg), hondroitin-sulfata (1300 mg), plus 750 mg MSM-a. U kombinaciji, glukozamin-sulfat, hondroitin-sulfat i MSM pružaju prvu liniju potpore za zdravu funkciju zglobova. Kao i kod drugih FLPovih proizvoda ovi su nutrijenti prirodnog izvora. 

Forever Freedom ne sadrži gluten.

Cijena: 426,08 Kn                      56,55 Eura                          Šifra: 196