Aloe Moisturizing Lotion –  idealan je za nadomještanje izgubljene vlage i vraćanje mekog svilenkastog osjećaja na koži.

Ljubičasta krema napravljena je od 100% stabiliziranog Aloe Vera Gela uz dodatak kolagena i elastina te štiti kožu, vraća joj neophodnu vlažnost i održava prirodnu pH ravnotežu, pri čemu sprječava isušivanje od vjetra i sunčevih zraka.

Idealna je za njegu svih tipova kože lica, ruku i tijela. Istovremeno je izvrsna i kao podloga za šminku.
Ovaj naš proizvod, izrađen po novoj recepturi, još uspješnije potpomaže apsorpciju vode.

Prvi važan dio losiona je KOLAGEN koji je glavni sastojak vezivnog tkiva mladenačke kože. Tijekom godina postaje sve manje topiv što utječe i na sposobnost kože da zadrži vlažnost odnosno svježinu pa tako njegov nedostatak uzrokuje pojavu bora i koža je suha, manje elastična i bez sjaja.
Pozitivan učinak kolagena na kožu je takav da ju hidratizira, te se vlažnost kroz 6 tjedana povećava za 20-25 % kao i sama njena elastičnost.

bebe-2-1ELASTIN je drugi po važnosti sastojak vezivnog tkiva, nakon kolagena. Njegova sposobnost istezanja i skupljanja molekula vode u njegovom sastavu čini kožu zategnutom, a starenjem se ova karakteristika gubi uslijed postupnog smanjenja količine elastina.

Konzumiranjem 100% prirodnog izvora kolagena, koži ćete podariti mladolik, gladak i svjež izgled.

Primjena u pedijatriji : za neutraliziranje štetnih utjecaja vode i okoliša, kod pelenskog osipa…

 

Cijenna: 183,47 kn                 24,35 €ura                  Šifra: 063                 118 ml

 

 Postanite  naš član i ostvarite popust  15-35%