creme+redutor+anti+celulite+forever+aloe+body+toner+brasilia+df+brasil__92B013_2celulit

Aloe Body Toner –  za učvršćivanje kože tijela

Termoaktivna krema protiv celulita, za zaglađivanje i zatezanje kože. Pretvorite izgled narančine kože u predivnu, glatku fit i čvrstu. Drage dame posvetite se sebi, odvojite 5 minuta (ujutro ili uvečer) i to svaki drugi dan i dobro umasirajte kremu na kritična područja. Zamotajte se prozirnom folijom i pustite da krema odradi 60 minuta. Tretman traje 30 dana.

Aloe body toner obožavaju žene diljem svijeta jer uistinu daje vidljive i dugotrajne rezultate.

Body toner je anticelulitna krema koja u prvom nanošenju pridonosi smanjenju opsega od 1-4 cm, kasnije se gubi između 1-2 cm. Ovaj proizvod je više od običnog anticelulitnog proizvoda, jer osim djelovanja na celulit, pruža intenzivnu dijetu na kritičnim mjestima.
Sadržava cimet i papriku kao ubrzivače izlučivanja masti. Ima snažan učinak grijanja na koži koji uklanja i najtvrdokorniji celulit, stimulira odvođenje vode i toksina iz kože te oblikuje tijelo. Zaglađuje, restrukturira i zateže mlohavu i obješenu kožu te je vraća u prvobitno stanje. Čini čuda na nogama, trbuhu, bokovima i stražnjici. Za preoblikovanje tijela i smanjenje opsega trbuha, bedara i bokova koristi se sa folijom za umatanje.

Body TONER reducira vidljivost celulita, povećava sagorijevanje masnoća, pomaže oblikovati i učvrstiti tijelo, spriječava nastanak novog celulita, zaglađuje i hidratizira kožu. Osim smanjenja obujma tijela, tretman ovom kremom će umiriti kožu i detoksicirati organizam.
Sadrži 36,54% Aloe vera gela, kolagen, elastin, alantoin, C vitamin, ekstrakt bršljana, suručice, preslice, clematis, cimetovo ulje i papriku.
Tretman traje 60 minuta.

Zamatanje u prozirne folije koje često susrećemo u kozmetičkim salonima nisu trik. Kada imate vremena, zamotajte namazana područja folijom, obucite trenirku i po mogućnosti se krećite. Još je bolja opcija ako imate anticelulitne tajice, no poslužit će i obične. Na ovaj način se brže tope masnoće i naravno puno vode, ali to već znate.

Napomena: tretman zamatanjem u foliju nije preporučljiv za vrijeme menstruacije, također ne preporuča se za trudnice, osobe s visokim krvnim tlakom, kod jako vidljivih i proširenih vena, kod srčanih tegoba, bubrežnih problema, te naročito ako postoji mogućnost embolije.
Realnost je da se treba posvetiti njezi kože i da se popravljanje njene strukture neće dogoditi preko noći. Sve što obećava rezultate za jedan dan zaboravite! Trebat će vam 30 dana kako biste od Body tonera dobili najbolji mogući rezultat. Jednom kad postignete željeni rezultat ,koristite ga 2 puta tjedno za održavanje.

 

Cijena: 298,68 kn – 113 gr

Šifra:56

 

 

 

 

style=”flat” background=”#fff700″ color=”#000000″ size=”5″ text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff”]Postanite  naš član i ostvarite popust od 15-35%[/su_button]