Forever Nutra Q10  je  posebno pripremljen za miješanje s Aloe vera gelom kako bi dobili tri važne prehrambene namirnice za zdravlje krvožilnog sustava.

Potiče zdravu razinu homocisteina, unosi koenzim Q10 koji poboljšava učinkovitost metabolizma te opskrbljuje  srce ljekovitim antioksidansima.

Jednostavno usipajte, promiješajte i popijte – vaše srce će vam reći hvala!

Nutra Q10 je enzim koji se proizvodi u ljudskom tijelu te je potreban za osnovno funnutraq10-2kcioniranje stanica, uključujući i one srca i krvnih žila.

Q10 razina se sa starenjem smanjuju, a tada ih trebamo najviše. Forever Nutra Q10 pruža dodatnu opskrbu CoQ10 koje vaše tijelo treba.

Drugi način na koji Nutra Q10 podržava dobru kardiovaskularnu funkciju je pomažući u održavanju zdrave razine homocisteina u krvi.

B vitamini u Nutra Q10:  vitamin B6, B12 i folna kiselina pomažu u održavanju razine homocisteina u zdravom donjem rasponu, što pomaže u održavanju zdravog srca i krvnih žila.

Nutra-Q10 također sadrži izbor biljnih ekstrakata (sjemenki grožđa, kurkume, tamjana i maslina) koji djeluju antiupalno i korisni su za kardiovaskularni sustav.

Uz sve navedeno, proizvod sadrži i za srce neophodne minerale magnezij i krom lecitin, te vrlo korisne vitamine C i E.  Sadrži soju.

Srce je šuplji mišićni organ smješten u sredini prsnog koša. Lijeva i desna strana srca imaju gornju komoru (pretklijetka) koja skuplja krv i donju komoru (klijetka) koja istiskuje krv.
Osnovne funkcije srca su prijenos kisika po tijelu i otprema otpadnih tvari … srce obavlja te funkcije primajući kisikom siromašnu krv i pumpa je u pluća. U plućima krv dobiva kisik, a otpušta ugljični dioksid …. 
Srce tada preuzima kisikom bogatu krv koja dolazi iz pluća i pumpa ju u tkiva cijeloga tijela … 24 sata dnevno !
Pomozite svom srcu  !

Cijena: 297,09kn                              39,43 €ura                     Šifra: 312EU                  Pakiranje: 30 kom.