Vitolize Women’s – dodatak prehrani za vitalnost žena

vitolize women

Neugodnosti vezane uz PMS, menopauzu ili neadekvatnu funkciju urinarnog trakta mogu biti povezane sa hormonskim promjenama ili specifičnim načinima prehrane. Prirodna mješavina voća bogatog antioksidantima, ljekovitih biljaka, vitamina i minerala u Vitolize Women’s  dodatku prehrani za vitalnost žena, posebno je pripremljena da zadovolji potrebe žena. Autentična biljna mješavina Vitolize women obuhvaća originalnu mješavinu biljaka uključujući jabuku u prahu, pasioru i schisandrine bobice.
Svaka od ovih biljaka koristi se već stoljećima za postizanje hormonske ravnoteže i očuvanje cjelokupnog zdravlja. Ove biljke se zatim kombiniraju sa klinički dokazanim djelovanjem ploda brusnice u prahu, pripremljenim po originalnom procesu koji pojačava korisna prirodna svojstva čitave bobice brusnice.
Jedinstvenim, patentiranim tehnološkim procesom brusnica se štiti od raspadanja uslijed djelovanja želučane kiseline pa se na taj način hranjivi sastojci oslobađaju izravno u doljnjem dijelu probavnog trakta, gdje se probavljaju pomoću mehanizma odloženog oslobađanja.
Ekskluzivna mješavina hranljivih sastojaka Vitolize Women’s sadrži i mješavinu hranljivih sastojaka koji su posebno izbalansirani tako da daju potporu zdravlju žene i hormonskoj ravnoteži. Magnezij, Vitamin C i Vitamini B neophodni su za proizvodnju hormona, a oni su često deficitarni zbog stresa i lijekova koji se učestalo koriste, uključujući i kontracepcijske pilule ili hormonsku terapiju. Ovi vitamini kombinirani su sa patentiranim oblikom željeza i kalcija, dva minerala neophodna za zdravlje krvožilnog sustava i kostiju.

UPOTREBA: Dvije kapsule dnevno kao dodatak prehrani.

Cijena: 338,60 Kn             44,94 €ura               Šifra: 375                 količina:120 kom

 

 Vitolize Man – dodatak prehrani za vitalnost muškaraca

Vitolize men

Vitolize Man – zdravlje prostate, prije ili kasnije, postaje važan problem muškaraca iako je dob kada će se problemi pojaviti neodrediva. Vitolize je snažan dodatak prehrani za vitalnost muškaraca, koji od sada sadrži još više hranljivih sastojaka, više biološki raspoloživih oblika hranljivih sastojaka te još više moćnih biljaka. U kombinaciji sa zdravom prehranom i vježbanjem, VitolizeTM predstavlja prirodno riješenje za pomoć zdravlju prostate.
Ova jedinstvena, jednostavna formula, osigurava veoma ekasnu mješavinu snažnih ljekovitih biljaka, vitamina, minerala i antioksidanata koji pomažu održavanju normalnog protoka urina, potpomažu zdravu funkciju testisa i osiguravaju optimalno zdravlje prostate.
Autentična biljna mješavina Vitolize je sastavljen od autentične biljne mješavine koja sadrži saw palmetto, pygeum i sjeme bundeve. Svaka od ovih biljaka koristi se već stoljećima za očuvanje zdravlja prostate.
Ekskluzivna mješavina hranljivih sastojaka Vitolize također sadrži mješavinu hranljivih sastojaka posebno napravljenu i izbalansiranu da bude podrška zdravlju muškaraca i da potpomogne zdravu funkciju prostate. Vitamini C, D, E i B6 su neophodni za zdravlje prostate. Ovi vitamini u kombinaciji su sa mineralima selena i cinka, za koje je otkriveno da imaju odlučujuću ulogu za zdravlje prostate. Kvercetin i likopen dodani su u pravilno izbalansiranim koncentracijama kako bi sa ostalim neophodnim hranjivim sastojcima osigurali potpunu podršku prostati.
Vitamini C, D i B6 su neophodni za zdravlje prostate i potrebni za stvaranje hormona.

UPOTREBA: Dvije kapsule dnevno kao dodatak prehrani.

Cijena: 319,69 kn                  42,43 €ura                   Šifra: 374                     količina: 60 kom

Postanite  naš član i ostvarite popust  15 – 35%