Akne su jedna od najčešćih bolesti kože.To stanje kože nastaje zbog začepljenja žlijezda lojnica na licu i gornjem dijelu tijela sebumom, masnom supstancom koju stvaraju te žlijezde. Na taj način stvara se idealno okruženje za razmnožavanje bakterija.

Forever-Living-Aloe-Hand-And-Face-wash-Soap-17761261-090d5b2d-3416-4b89-a550-f6d2f4f2f852-jpg

Prekomjeran razvoj bakterija vodi do pojave upalnih promjena na koži.Velika pomoć stiže od kraljice ljekovitih biljaka “Aloe vere”.

Ako imate osjetljivu kožu sklonu aknama i naglim iritacijama onda svakako dan započnite umivanjem lica nježnim ali opet tako moćnim Aloe vera tekućim sapunom koji je pH-uravnotežen i ne iritantan, dovoljno je blag za svakodnevno korištenje više puta.

Spriječava isušivanje kože, čak i nakon čestog korištenja, hidratizira, čisti kožu i uništava štetne bakterije, iako ne uništava normalnu bakterijsku floru kože. Ne sadrži alergen. Aloe tekući sapun je bogato, sedefasto, hidratantno sredstvo uz dodatak velike količine Aloe vere ( 33,17%).                                                     

 Aloe Activator  je filtrirana Aloe vera 99,6 % koja obnavlja stanice kože i prije svega namjenjena je za  čišćenje  i njegovanje. Activator se koristi za njegu lica, ali i u ljekovite svrhe. Nanošenjem svaki dan na potpuno čistu kožu lica  regulira rad lojnih žlijezda, pa tako od masne ili suhe kože pravi normalnu. Također aktivira i potiče regeneraciju stanica koža lica,  pomaže u bržem zacijeljivanju nakon što je koža bila oštećena aknama, smanjuje otekline I crvenilo. Koristi se i kao regulator pH vrijednosti kože (vlaži, čisti, regenerira i zateže kožu) .
Primjena: Za kožne tegobe, nanesite nekoliko kapi Activatora na oboljelo  mjesto ili nakapajte na vatu i očistite kožu. Nakon što je koža očišćena, spremna je za kremu.

Propolis creme sadrži 74,4% Aloe vera gela, propolis, gavez, alantoin, lanolin, kamilicu, A,C i E vitamine.                 
Odlična je zaštitna i 
regenerirajuća krema za osjetljivu kožu sklonu aknama. Izabrani aktivni sastojci u propolis
kremi djeluju antibakterijski.
Krema stvara 
dugotrajni sloj koji omogućuje disanje kože, propusna je za zrak, a vrhunski
sastojci djeluju dodatno njegujuće i potiču bržu obnovu 
kože i zarastanje.
Koristi se kod alergije kože, osipa, svrbeži, akne, apscesi i čirevi, upale kože, gljivične infekcije, opekline,
porezotine, bolne otekline.
Preko dana naizmjenice koristite Propolis kremu i Aloe vera gelly ili
 po noći Aloe vera gelly.

 Aloe vera Gelly je 100 % stabilizirani gel +E vitamin, posebno učinkovit kod iritirane i problematične kože. Smanjuje njezinu hipersenzitivnost i hrani ju. Proizvod se lako apsorbira u kožu i time ubrzava proces regeneracije. Uništava mikro organizme
i ubrzava ozdravljenje oštećenog tkiva te se može stavljati i na otvorenu ranu. Vrlo brzo otklanja bolove, upale i otekline.

Primjenjuje se kod nadražene kože, osipa, opeklina, psorijaze, ogrebotina i modrica, dermatomikoza, akni, ugriza insekta, bolova
zubnog  mesa, infekcije uha, svraba, prišteva. Uništava mikroorganizme. Prije Gelly-a očistite kožu sa Aloe Activator-om.