aloe vera g aloe vera gg

Aloe Barbadensis Miller. Ime je složeno, ali je ime koje je vrijedno znati.

Postoji oko 400 vrsta aloe. Sve su to sukulentne vrste koje rastu u aridnim (suhim) područjima diljem svijeta. Svaka vrsta korisna je na svoj način, međutim samo je jedna vrsta poznata već tisućljećima po svojim čarobnim ublažujućim svojstvima- Aloe barbadensis (Mill.).

Dokazi o postojanju ove biljke nalaze se na glinenim Sumerskim pločicama koje datiraju od oko 2200 godina prije Krista. Kozmetičke i medicinske prednosti Aloe bile su priznate još u vrijeme starih civilizacija od Egipta, Kine, Grčke, Rima, Indije i Arabije.  Baš kao i te stare civilizacije, Forever Living cijeni aloe veru zbog njezinih sposobnosti njegovanja i ublažavanja.

Mi se oslanjamo na najvrijedniju, najekskluzivniju aloe veru kako bismo unaprijedili naše proizvode za zdravlje i ljepotu. Posjedujemo naše plantaže aloe koju koristimo kako bismo napravili naše proizvode i na taj način garantiramo čistoću i snagu svih naših proizvoda.

Naši aloe vera proizvodi prvi su koji su nagrađeni s „The International Aloe Science Council’s Seal od Approval“. Potražite njihov pečat na svim našim aloe proizvodima.

Mi inzistiramo na najboljem – i to je upravo ono što ćete i dobiti.

Za više informacija kliknite ovdje.