Mask Powder – ova jedinstvena maska  u kombinaciji sa  Aloe Activatorom  omogućuje nastajanje tanke maske koja se jednostavno i brzo nanosi na lice i vrat.

Maska u prahu je jedinstvena kombinacija bogatih sastojaka izabranih zbog sposobnosti da kondicioniraju kožu i očiste pore. Napravljena je tako da se savršeno miješa sa našim Aloe Activatorom i stvara ugodnu masku koja se lako nanosi na lice i vrat.

Albumin i kukuruzni škrob imaju sposobnost izvlačenja i zatezanja dok kaolin apsorbira višak masnoća. Alantoin i kamilica pomažu da se koža kondicionira i pomlađuje. 

Upotreba: Očistite lice s Aloa Cleanserom. Za pripremu revitalizirajuće maske (preporučamo 2-3 puta tjedno nanositi na kožu, ako želite da Vam koža bude glatka, zategnuta i čista) jednu čajnu žličicu Mask Powdera pomiješati s čajnom žličicom Aloe Aktivatora sve dok ne dobijete homogenu glatku smjesu. Premažite vrat i lice četkicom nanoseći smjesu od vrata na gore i ostavite da odstoji 30 minuta. Vlažnim ručnikom odstranite masku sa lica i vrata, a ostatak maske
isperite toplom vodom.
Nakon toga kožu premažite tonikom i hidratantnom kremom.
             

Ekskluzivni spoj  sastojaka zateže vašu kožu, a pomaže i u podmlađivanju.

Cijena: 187,84 Kn                   24,93 €ura                   29 gr                     Šifra: 341