Marine Collagen  –  Njega kože iznutra
Kako biste zadržali sjaj i elastičnost, važno je pažljivo odabrati sredstvo za čišćenje i hidrataciju kože, no kako biste postigli najbolje rezultate, kožu morate njegovati i iznutra.
Zbog toga smo iskoristili najnovija istraživanja i najnoviju tehnologiju kako bismo vam donijeli dodatak prehrani koji ne samo da vam daje kolagen, već i olakšava proces kako biste maksimizirali rezultate. Ekskluzivni Forever Marine Collagen obogaćuje vas kolagenom, vitaminima i mineralima, s punim fokusom na prirodnu ljepotu vaše kože.

Za koga je to?

Vaša koža pokazuje kako se osjećate – vaša unutrašnjost pokazuje se izvana. Forever Marine Collagen namijenjen je ženama i muškarcima koji žele njegovati svoju kožu iznutra prema van kako bi izgledali najsvježije. Vrlo jednostavno, to je posebna poslastica za vašu kožu.

Daje vam:
Dodatak prehrani za vašu kožu, kosu i nokte
Morski kolagen
Vitamini A i C, biotin i mineral cink

Spremno za piće u porcijskim vrećicama s oporim okusom bobičastog voća

Što je kolagen?
Kolagen je protein koji se prirodno pojavljuje u vašem tijelu. Na primjer, koža se sastoji od 70% kolagena, a nalazi se i u vašim noktima i kosi. Goveđi kolagen uzima se od krava, a morski od riba. Budući da su molekule peptida u morskom kolagenu manje, tijelo ih malo lakše apsorbira

Povećajte učinak
Kada vaše vlastito tijelo proizvodi kolagen, ono kombinira aminokiseline i hranjive tvari koje unosite putem hrane bogate proteinima kao što su piletina, grah, jaja i riba. Stvarni proces također treba vitamine i minerale kao što su vitamin C i cink, koji dolaze iz citrusnog voća i povrća. To znači da usput možete pomoći u proizvodnji kolagena jedući pravu hranu.
Forever Marine Collagen sadrži vitamin C, koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena, i cink, koji doprinosi održavanju normalnih noktiju. Tu je i vitamin A koji pridonosi održavanju normalne kože, biotin koji pridonosi održavanju normalne kože i kose te koenzim Q10.

Korisne biljke
Osim kolagena, Forever Marine Collagen također sadrži mnoštvo botaničkih sastojaka. Naći ćete acerolu, zeleni čaj, goji bobice i ekstrakt crnog papra piperin. Zajedno, ovi sastojci daju Forever Marine Collagenu oštar, opor okus bobičastog voća.

Bez pudera, bez miješanja, bez grudica. Forever Marine Collagen dolazi u gotovim vrećicama koje možete ponijeti sa sobom kamo god vas dan odvede. I nema ribljeg okusa, samo svjež, opor okus bobičastog voća.

Piti jednu porciju dnevno. Preporučamo korištenje Forever Marine Collagena najmanje 1-3 mjeseca. Nije potrebno čuvati na hladnom.
UPOZORENJE: Preporučena dnevna količina ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu i zdrav način života.

Cijena: 814,86 kn              108,15 €ura               Šifra proizvoda: 613                  Količina: 30 kom