Hydrating serum Svaki dan vaša je koža izložena stresnim faktorima iz okoliša koji mogu uzrokovati suhoću i pridonijeti znakovima starenja. Kako bi vaša koža ostala mlada, gipka i pomlađena, dodajte svojoj rutini dodatnu hidrataciju njege uz Foreverov hidratantni serum.

Snaga iza ove formule dolazi od četiri vrste hijaluronske kiseline od kojih svaka ima ključnu ulogu u zadržavanju hidratacije. Hijaluronska kiselina je intenzivan ovlaživač kože koji zadržava vodu 1000 puta veću od svoje težine. U kombinaciji, sve četiri vrste rade zajedno kako bi nadoknadile vodu na površini kože i zadržale vlagu iznutra dok istovremeno poboljšavaju elastičnost, što rezultira izgledom vidljivo punašne kože.   

Ultravisokomolekularni natrijev hijaluronat stvara gusti zaštitni film na površini kože smanjujući gubitak vode iznutra, a istovremeno pruža 24-satnu hidrataciju i potporu protiv zagađenja.
Osim hijaluronske kiseline, koristimo sastojke iz cijelog svijeta, od subsaharske Afrike do Azije. To uključuje snježnu gljivu koja zadržava vlagu, bogate masne kiseline kokosa, mekani shea maslac i sastojke za borbu protiv slobodnih radikala poput maslinovog ulja, bijelog čaja i kore mimoze.

Također smo dodali tamarind, za koji se pokazalo da pomaže poboljšati hidrataciju, potiče bolju elastičnost i glatkoću kože te smanjuje pojavu grube kože.

Hidratantni serum pomoći će vašoj koži da se osjeća mekom i hidratiziranom, dok će istovremeno smanjiti pojavu finih linija i bora i pružiti dodatni sloj zaštite od stresnih faktora iz okoliša.
Za najbolje rezultate očistite i osušite kožu tapkanjem, a zatim nanesite hidratantni serum prije dnevne hidratantne kreme. Serum je dovoljno lagan da se nanosi ispod šminke, hidratantne kreme i kreme za sunčanje – što ga čini svestranim i učinkovitim.

Cijena: 348,75 Kn                       46,30 €ura                        50 ml                       Šifra: 618