Forever Pomesteen Power  je rješenje za opskrbu našeg organizma antioksidansima , za protutežu našim nedobrim prehrambenim navikama.

Ovaj snažan dodatak hrani djeluje antioksidacijski a bori se protiv slobodnih radikala s dva najdjelotvornija voća koje nalazimo u prirodi, a to su mogranj (šipak, nar) i mangostin.
Ove dvije vrste voća nude bogatu riznicu hranjivih tvari, istaknutu količinu ksantona, a sadrže i druge antioksidanse.

Ksanton je izuzetno snažan tonutrijent koji oslobađanjem slobodnih radikala pomaže našem imunosustavu u očuvanju snage i zdravlja. Ovaj sjajni voćni sok sadržava još i krušku, malinu, borovnicu i kupinu. Uz dodatak ekstrakta od sjemenki grožđa, ovaj sok predstavlja cjelovitu antioksidacijsku formulu.

Mangostin je tek nedavno otkriven na zapadu aveć postoje doslovno stotine istraživačkih radova o mangostinu iz svih krajeva svijeta.
To tropsko voće je najveći pojedinačni izvor ksantona (antioksidansi) ikad otkriven. Korišten je stoljećima u starim medicinama, kod ayurvedskih iscjelitelja i u kineskoj medicini.
Dok većina ljudi zna za antioksidativne učinke vitamina C i E, puno manje ih je svjesno nevjerojatnog potencijala antioksidativne moći ksantona pronađenih u ovom voću.

Nar (šipak) nazivaju i novim super voćem. Pun je antioksidanata, vitamina A, C, E, kalija, folne kiseline i željeza.Znanstvenici kažu da može pomoći ljudima kod srčanih bolesti, raka i problema vezanih uz starenje – ima anti-aging učinak.
Fitoestrogeni iz koštica nara mogu umanjiti simptome menopauze i postmenopauze, uključujući valove vrućine. To je jedna od malobrojnih biljaka koja sadrži tvari slične estrogenima.

Ekstrakt sjemenki grožđa poznat je kao snažan antioksidans koji štiti tijelo od prijevremenog starenja, bolesti i propadanja. Brojne znanstvene studije objavljene o ekstraktu sjemenki grožđa govore o povoljnim učincima proantocijanidina, posebice o zaštiti tijela od oštećenja izazvanih sunčevim zračenjem, povoljnom učinku na vid, savitljivost zglobova, arterija i drugih tjelesnih tkiva te povoljnom učinku na cirkulaciju krvi uslijed jačanja kapilara, vena i arterija. Istraživanje američkih znanstvenika s University of Kentucky potvrđuje kako sastojak sjemenki grožđa uništava stanice leukemije.

Uz ovakve sastojke moć POMESTEEN POWERA nije upitna. Preporučena dnevna doza je 30 – 60 ml uz Aloe veru gel za dobro zdravlje, dugovječnost i dobru kondiciju. Količina 473ml.

Istraživanje američkih znanstvenika  sa University of Kentucky potvrđuje da sastojak sjemenki grožđa uništava stanice raka.

ORAC vrijednost –  kapacitet apsorbiranja kisikovih radikala, a
pokazuje u kojoj mjeri antioksidanti sprječavaju oštećenja koja stvaraju slobodni radikali.

Pomesteen Power ne sadrži gluten.                                             

Cijena: 292,98                        Količina: 473ml

Šifra proizvoda: 262