Forever Move – Vratite mladost u svoje tijelo !

Zamislite da se možete slobodno kretati bez bolova i ograničenja. Sposobnost kretanja često se uzima zdravo za gotovo, ali u suštini je nešto više od pokretanja mišića i zglobova. Pokreti daju ili ograničavaju slobodu i mogućnost ubrzavanja ka postavljenim ciljevima.

Zbog toga smo osmislili Forever Move™, prirodnu mješavinu dva snažna sastojka koji održavaju zdrave mišiće i zglobove, a nigdje na svijetu do sada nisu spojeni!   

Dugo je već poznato da glukozamin i chondroitin sulfati pomažu zglobovima i mišićima – ali mi želimo više od toga. Potrebno nam je nešto što brže djeluje. S kliničkim ispitivanjima izvukli smo najbolje iz nauke i prirode i stvorili kombinaciju koja daje rezultate za manje od 10 dana. Potvrđeno je da je čak 5 puta učinkovitija od samih glukozamina i chondroitina!

Opna ljuske jajeta, nazvana NEM®, prirodan je izvor sastojaka koji proizvode chondroitin, hijaluronsku kiselinu, kolagen i glukozaminoglikene.

Ovaj patentirani sastojak je dokazan u naučnim radovima gde je potvrđeno njegovo djelovanje u podršci zdravomkretanju, povećanju
pokretnosti zglobova, očuvanju zdrave hrskavice, smanjenju bolova u zglobovima i brzom oporavku
nakon vježbanja – u suštini svemu
onom što je potrebno vašim zglobovima.
Ovaj izvrstan sastojak pospješuje amplitudu pokreta, poboljšava stanje i fleksibilnost zglobova, čini hrskavicu zdravom, smanjuje bol u zglobovima i ubrzava oporavak nakon vježbanja.
Tko bi pomislio da takav sastojak može biti tako snažan?

Svemu tome dodali smo još jedan petentirani sastojak: kurkumin iz kurkume, i to ne u bilo kakvom obliku, već u BioCurc obliku koji sadrži novu tehnologiju spajanja sastojaka i njihove emulzije. Kurkuma je oduvijek bila poznata kao biljka koja podržava zdrave zglobove, proizvodi antioksidanse, ali ovaj patentiran proces omogućuje čak do 200% veću bioraspoloživost – čineći maksimalnu apsorpciju u tijelu kako bi se ovaj izvrsni sastojak iskoristio.

Cijena: 640,29 kn                   84,98 €ura                 Šifra proizvoda: 551                Količina: 90kom