ARGI+  osigurava 5 grama L-arginine po obroku, koji uz dodatak vitamina i minerala djeluje sinergijski. Ovaj će vas proizvod održati aktivnim tijekom cijelog dana.

L-arginine je aminokiselina koja  sudjeluje u čak nekoliko važnih tjelesnih procesa i na taj način povoljno utječe na naše opće stanje. Pomaže pri diobi stanica, izgradnju proteina i stvaranju dušičnog oksida.  L-arginine je toliko snažna aminokiselina, da je u znanosti poznata i kao “čudesna molekula”. Naše tijelo pretvara L-arginine u dušični oksid (nitrit oksid), molekulu koja pomaže krvnim žilama u opuštanju i širenju radi što većeg dotoka krvi. Povećani dotok krvi podržava mnoge važne funkcije u našem tijelu. U organizmu se L-arginin pretvara u dušikov oksid koji poboljšava cirkulaciju. Djeluje na:
– cjelokupni krvožilni sustav
– imunološki sustav
– mišiće
– kosti i kralježnicu
– spolni i urinarni sustav kod muškaraca.

ARGI+ pomaže organizmu u održavanju optimalne razine krvnog tlaka, općeg stanja kardiovaskularnog zdravlja, imuniteta i mišića. Značajno potpomaže kod oporavka kostiju i tkiva, razgradnje masti i glukoze, poboljšava i održava mušku spolnu funkciju…

A što je +     Pomegranate, poznat po svojim antiosidantnim svojstvima, ekstrakt crvenog vina koji pomaže održati zdravu razinu kolesterola te ekstrakt kožice grožđa i malina koji potpomaže održavanje krvožilnog i imunuloškog zdravlja.

Zajedno, ti sastojci tvore novu generaciju dodataka prehrani.

ARGI+ u kombinaciji sa Aloe vera gelom podiže funkcioniranje vašeg organizma na sasvim novu razinu.

Cijena: 676,80 kn               89,84€       Šifra: 473                  Količina: 30 vrećica x 10gr – 300 gr

Godine 1998 Robert Furchgott, Ferid Murad i Louis Ignarro dobili su Nobelovu nagradu za svoja otkrića i saznanja kako dušikov oksid utječe na krvožilni sistem:

Ferid%20Murad

Kontaktirajte nas i ostvarite popust  15 – 35%